Plafondlamp Triangel grijs is ideaal voor kinder- en babykamers met een laag plafond. Plafondlamp Triangel heeft een kleine ruimte boven de lamp en plafond dat in combinatie met de blender zorgt voor een zeer fraai licht: speels naar boven toe op het plafond, mooi zacht diffuus naar beneden toe de kamer in.

Maten
Plafondlamp Triangel grijs heeft een diameter van 35 cm en een totale hoogte van 20 cm.

De lampenkap zelf is 15 cm hoog, waardoor er aan de bovenste rand van de lamp tot aan het plafond een kleine ruimte overblijft van 5 cm. In combinatie met de blender aan de onderzijde geeft de Plafondlamp Triangel zwart op wit hierdoor een fraai licht: speels naar boven toe op het plafond, mooi zacht diffuus naar beneden toe de kamer in.

Fitting
De plafondfitting is geschikt voor een E27 lamp, voor (een lichtsterkte vergelijkbaar met) maximaal 40 watt.

Blender
De kunststof blender wordt los meegeleverd en kan je heel eenvoudig na het ophangen van de plafondlamp voorzichtig op de onderste ring van de lamp leggen.

Liever een andere kleur?
Plafondlamp Triangel is er ook in andere combinaties: een witte triangel op roze achtergrond, op mint achtergrond, op een grijze achtergrond, en op een oker achtergrond. De randen van al deze lampen zijn afgewerkt met een nette witte/zwarte band.


| Meer

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

7 werkdagen